Alle bonnen verzamelen! HAMSTEREN!!!

Toen de heer Van Daalen, manager van AH, aankondigde te stoppen met zijn werk bij Appie, moest ik wel even slikken. Ik had een zwak voor deze antiheld die op een motor tussen de schappen doorreed, al limbo dansend tropische waren aanprees en met zijn ietwat onnozele uitstraling zijn klanten vriendelijk te woord stond. Wie gaat deze man vervangen, vroeg ik mij af?
Onnodig zorgen gemaakt, want in Amsterdam Rivierenbuurt zijn er twee, allesbehalve onnozele, dames die zijn werk met flair hebben overgenomen. Geen seconde hoefden zij na te denken toen ik hen vroeg of het mogelijk was hun statiegeldbonnenactie dit keer ten bate van Warchild te laten zijn. Dus als je toch je flessen wegbrengt, loop dan even langs bij één van deze Appies.

Naam Bedrag Bericht Datum
Kyra Kraakman € 170,30
Klanten van AH Oostzaan hebben hun statiegeldbonnen gedoneerd. Een mooi bedrag, iedereen die heeft gegeven enorm bedankt.
31 jul 2015
Albert Heyn Maasstraat € 155,45
Joehoe, het streefbedrag is ruim overschreden. Bedankt.
18 mei 2015
Albert Heyn Rijnstraat 139 € 233,50
Ook de klanten van deze Appie, super bedankt.
18 mei 2015
Alberh Heyn Scheldeplein € 181,20
Bedankt lieve klanten van deze Albert Heyn. Veel kleine bedragen bij elkaar zorgen er toch voor dat er weer heel wat kinderen geholpen kunnen worden.
18 mei 2015

Streefbedrag € 500,00
Ingezameld € 740,45
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.