De kleine wereld maakt zich groot voor War Child!

Naar aanleiding van een spreekbeurt over War Child is een aantal kinderen uit groep 7/8 begonnen met het inzamelen van lege flessen. Op 26 april hebben wij een feestmiddag georganiseerd met allerlei activiteiten zoals schminken, haar vlechten, Rad van Fortuin, etc. De opbrengst van die middag gaat in zijn geheel naar War Child! We organiseren ook een sponsorloop! Doneert u ook?

Naam Bedrag Bericht Datum
Ans Leus-Bodde € 10,00
28 mrt 2013

Streefbedrag € 300,00
Ingezameld € 10,00
Doneer aan deze actie

Comments

Madelon de Rijk12 apr 2013 - 13:47

We zijn er super druk mee. We verzamelen flessen voor de kinderen, maar we hebben de Koningsdag volledig in het teken gezet van War Child. 'S middags zijn er leuke dingen op school te doen tegen een kleine vergoeding, sminken/vlechtjes maken/boekelegger maken/ rad van fortuin. EN als grote inzameling is er een sponsorloop, kinderen gaan langs de deur voor donaties en zullen als tegenprestatie vrijdag 26 april een half uur hardlopen.

27-04-2013 - 10:56

Gisteren was de grote dag! We begonnen de dag met een lekker ontbijtje gevolgd door de Nationale Koningsspelen. De middag stond in het teken van War Child. Er was hard gezocht naar sponsoren om de kosten laag te houden en de opbrengst voor War Child groot. Dat is gelukt! Alle prijzen, drankjes en versnaperingen waren kosteloos voor ons! Met dank aan de plaatselijke winkeliers en bedrijven! De opbrengst van alle activiteiten werd opgeteld bij het reeds opgehaalde geld en de opbrengst van de sponsorloop. Voor een school met 67 leerlingen was het eindresultaat geweldig! €1276,15 maar liefst! En daar komt nog wat bij want we sparen nog even door met lege flessen tot de zak vol is!

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die ons, op welke manier dan ook, heeft geholpen bij de actie! Ik ben trots op ons!

Simone

25-04-2013 - 18:49

De kinderen hebben erg hun best gedaan om geld op te halen voor de sponsorloop! De loop is morgen!
Gisteren hebben we gezongen voor demente bejaarden en in cafetaria de Heerlijkheid. Alle kids waren in rood/zwarte kleren en zongen het lied van Ali B en Marco Borsato. Zeer geslaagd!
Mogen dan onze koningsspelen en aansluitend ons feest! Hopelijk halen we dan nog meer geld op voor War Child!

met een basisschool