Vrienden Easter Open steunt War Child!

Het Easter Open is een internationaal voetbaltoernooi in de regio land van Cuijk & Maasduinen en sinds kort ook in de gemeente Sassenheim. Tijdens Pasen verwelkomen onze 17 sportparken ieder jaar meer dan 500 teams. Door sport als middel in te zetten, zorgen wij voor verbindingen tussen kinderen over de hele wereld.

Onze stichting Vrienden Easter Open zet zich elk jaar in voor een goed doel waaraan ze steun verlenen. De organisatie van het Easter Open is namelijk van mening dat alle kinderen in de wereld de gelegenheid moeten hebben om te kunnen sporten.

Dit jaar zet onze stichting zich daarom in voor War Child! Samen met onze 17 sportparken & supporters hopen wij een mooi bedrag op te halen. Dit bedrag zal bekend gemaakt worden tijdens de opening van het Easter Open 2017 op vrijdag 14 april.

Help jij ons mee om ieder kind aan het sporten te krijgen?

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 1.500,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

23-01-2017 - 20:38

We zijn vandaag gestart met de aanmaak van onze eigen actie pagina, hij zal spoedig worden ge-update met meer informatie. We gaan proberen bij alle deelnemende verenigingen een soort van collecte box te plaatsen zodat we diverse donaties kunnen inzamelen.