IMPACT! Laat je daden spreken

Naar aanleiding van de publicatie van mijn tweede boek: Factor DOEN! organiseren we een event dat impact zakelijk én maatschappelijk op de kaart zet. Een groot deel van de opbrengsten gaat naar Warchild. Deze actie is een ondersteuning van de opbrengsten die uit het event komen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er eind oktober een prachtig bedrag naar Warchild gaat. DOE JE MEE?

Op het event ben je meer dan welkom. Iedereen kan inschrijven. Je gaat inspirerende TED Talks meemaken van gerenommeerde sprekers, je luistert naar live muziek én er is verkoop van boeken en een super mooi foto-kunstwerk. En weet je waar? In de Rode Hoed te Amsterdam. Meer lezen en inschrijven kan via: https://marinkalipsius.nl/agenda/laat-je-daden-spreken/.

Kortom: gun jezelf een inspirerende middag. Door je deelname sponsor je Warchild. Kun je niet of wil je de aardige toegangsprijs aanvullen, dan kun je hier een extra donatie doen.

Bij voorbaat dank dat je meedoet! Samen maken we een verschil. Samen zorgen we ervoor dat oorlogskinderen perspectief krijgen.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 1.710,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Er zijn nog geen updates voor deze actie.