Joke Konijn in actie voor War Child!

Omdat ik door het geweld in o.a. Syrië mij zo hopeloos voelde begon ik van klei "knuffels" te maken met het idee dat op te sturen naar alle wereldleiders met de wens om te stoppen met al dat geweld. Omdat ik "Konijn"als achternaam heb ben ik vooral hiermee verder gegaan. Ondertussen bedacht ik mij dat ik niet de daders maar beter de slachtoffers kan helpen. De beelden van vluchtelingen doen denken aan het verhaal
van de vluchtende konijnen in het boek "Watership Down" wat helaas door de geschiedenis heen een actueel verhaal blijft.
Inmiddels ben ik bezig met een serie konijnen. Elk konijn gaat in een op maat gemaakt en genummerd kistje met één pagina uit het verhaal "Watership Down" toegevoegd.
Elke konijn krijgt ook een gelukssteen zoals een Jaspis of een bergkristal die troost en hoop biedt aan de nieuwe eigenaar, die zich verbindt met deze actie. 50 % van de opbrengst is voor kinderen die in vluchtelingenkampen moeten overleven.

Joke Konijn
Kvk nummer: 34339635
Plaats: Oostknollendam Oostknollendam
E-mail: jpm.konijn@gmail.com
Telefoon: 075 6425969
Website: www.jokekonijn.nl
Type: zelfstandig
Beroep: Beeldend Kunstenaar
Geboortedatum: 1958-6-6

Naam Bedrag Bericht Datum
Marlies Wijnen € 50,00
Wat mooi dat Joke haar konijnschap weet te verbinden met kinderen die misschien eigenlijk wel leeuwen of giraffen waren maar noodgedwongen in konijnschap leven. En door haar beeldjes daar weer door geïnspireerd zullen worden. Want hoe je het ook wendt of keert, er zijn ook vele dappere en stoere konijnen. Neem Dotje in "Wolfje het konijn":)! Ook de zachte kant van konijn worden kan kinderen inspireren . Fijn om dit mee te mogen delen.
03 nov 2018
J.P.M. Konijn € 110,00
06 aug 2018
joke konijn € 120,00
Hartelijk Dank Marijke Petra, Jos en Sijmen!
26 apr 2018

Streefbedrag € 1.000,00
Ingezameld € 280,00
Doneer aan deze actie

Comments

Youandi20 jun 2018 - 13:56

Beste Joke,
Wat fijn en bijzonder dat jij je prachtige kunst inzet om oorlogskinderen te kunnen helpen. En wat heb je al een mooi bedrag opgehaald, dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Youandi (team acties)

Er zijn nog geen updates voor deze actie.