Kids in Bizz

In de bovenbouw zijn 10 bedrijfjes opgericht. We hebben les gehad in wat ondernemen is en hoe je winst zou kunnen maken. Natiuurlijk is dit veel leuker om echt in de praktijk te leren. Daarom gaat elk bedrijf hard aan de slag om zo'n groot mogelijke winst voor WAR CHILD op te gaan halen. Ze hebben allemaal een startkapitaal . Op vrijdag 14 december is er een BIG SALE. Op deze dag houden we twee keer een verkoopmarkt. Elk bedrijfje is hard aan de slag gegaan om zo creatief en origineel mogelijk hun producten en diensten te verkopen. Zo worden er sierraden, badzoutjes (zelf gemaakt), vriendschapsbandjes, kerstballen en mooie knutsels vekocht, maar ook zijn er lekkernijen te verkrijgen.
Wij hopen op veel ondernemenschap met een mooie winst.

Er zijn nog geen donaties gedaan aan deze actie.

Streefbedrag € 1.500,00
Ingezameld € 0,00
Doneer aan deze actie

Comments

Renate07 dec 2012 - 19:23

Wat is iedereen hard aan het werk. Toppie! De advertenties zien er kleurig uit. Ik reserveer al vast een lekkere cupcake...Veel succes allemaal :)

The Friendshop09 dec 2012 - 12:01

The Friendshop biedt overheerlijke alternatieven voor iedereen die niet van aangeklede cake houdt. Hierbij kun je denken aan versgemaakte (h)eerlijke chocolade/pindarotsjes, oud-Hollandsche kaneelstokjes etc. Alle opbrengsten zijn voorbestemd voor War Child.
Tot vrijdag!

Twannie9!!!14 dec 2012 - 20:10

Wat was het een prachtige dag. Als ik denk hoeveel we op halen, schat ik dat op de €1600,- tot de €1700,- mega veel voor dit prachtige goede doel. Dank je wel school dat we met z'n allen zoveel geld hebben kunnen gehaald

Er zijn nog geen updates voor deze actie.