Rockajilly for Warchild

Rockajilly

Rockajilly is een jonge, startende onderneming. We maken vrolijke, kleurrijke, handgemaakte textielproducten voor baby's, kindjes en thuis die het leven net iets leuker maken ;-)
Ons atelier is opgericht om vrolijk van te worden, maar omdat we zingeving belangrijk vinden, willen we dit heel graag combineren met een bijzonder goed doel. Ons hart gaat hierbij uit naar kinderen die moeten leven in extreem moeilijke omstandigheden. Wat zou het fijn zijn als we door de verkoop van onze producten medewerkers van Warchild in staat stellen door hun werk een (glim)lach op het gezicht van deze kinderen te "toveren", al was het maar voor heel even. Daar gaan we voor, we hopen van harte dit waar te maken!

Naam Bedrag Bericht Datum
Rockajilly € 25,00
Jawel hierbij weer een donatie, Go Warchild, keep up the good work! Liefs Jill van Rockajilly
10 nov 2016
Rockajilly € 50,00
Alweer een jaar verder, en wat is er veel gebeurd! Rockajilly groeit en wat worden we daar blij van! Sinds 4 april hebben we zelfs een plekje bij InMiddels in Middelburg waar onze producten worden verkocht en de reacties zijn super!
Ook hebben we de eerste markten achter de rug waar we met onze Rockajilly spulletjes en caravan weer wat instant happiness hebben verspreid, heerlijk!

Door alle drukte hebben we de donaties (€1,- per verkocht product) even opgespaard, maar nu is het toch echt tijd weer een leuk bedrag over te maken aan Warchild. Heel veel succes ermee: keep up the good work! Liefs Jill van Rockajilly
12 mei 2016
Rockajilly € 100,00
Rockajilly heeft een geweldige zomer gehad en bij deze maken we de opbrengst (E2,50 van ieder verkocht product) van de drie zomermarkten waar we mochten staan over aan War Child. We hopen dat jullie mooie dingen van dit geld kunnen doen, succes!

Groetjes Jill van Rockajilly
31 aug 2015
Rockajilly € 25,00
Hoeraaaaaaa! ons bedrijfje begint te lopen, we zijn ontzettend blij dat we inmiddels de eerste 10 bestellingen binnen hebben waardoor we deze donatie kunnen doen. Op naar de 100! Of liever nog 1000 :-) Heel veel succes War Child met jullie fantastische werk, groetjes Jill van Rockajilly
12 mei 2015

Streefbedrag € 250,00
Ingezameld € 200,00
Doneer aan deze actie

12-05-2016 - 11:46

Hallo allemaal,

Rockajilly gaat goed, het is hard werken naast de baan en 3 kindjes die we hebben en het gaat niet zo snel maar we doen het met ontzettend veel plezier!
Zoals jullie misschien is opgevallen, is het donatiebedrag per verkocht product gewijzigd van €2,50 naar €1,- Enige uitleg is hierbij wel zo netjes denken we.
Het zit zo: Rockajilly is gestart omdat we ontzettend veel plezier beleven aan het bedenken en maken van onze producten. Nu e.e.a. groeit is er ook door iemand met verstand van financiën en zaken naar ons bedrijfje gekeken. Toen is gebleken dat €2,50 per verkocht product afdragen niet reëel is. Omdat we Warchild heel graag blijven steunen, maken we nu €1,- per verkocht product over. We hopen van harte dat de medewerkers van Warchild hier ontzettend mooie dingen mee kunnen doen!

Deze zomer staan we weer op verschillende markten en festivals en sinds 4 april heeft Rockajilly zelfs een plekje in een fysieke conceptstore te weten InMiddels in Middelburg. De reacties zijn super dus hopelijk kunnen we blijven groeien en zo steeds leuke bedragen aan Warchild overmaken, we doen ons best!

Dat was 'm, groetjes Jill van Rockajilly

05-02-2015 - 20:34

Momenteel zijn we druk bezig alles klaar te maken in aanloop naar de lancering van onze website www.rockajilly.nl Ontzettend veel werk, maar zoooooo leuk om te doen! Omdat al onze producten met aandacht, liefde en plezier, handgemaakt worden in ons eigen atelier, neemt dit veel tijd in beslag. Maar binnenkort gaat het gebeuren! Als het moment daar is dan zullen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan :-)
Van ieder verkocht Rockajilly product, storten we E2,50 op rekening van Warchild. We hopen dat onze webshop direct goed gaat lopen zodat we veel geld aan Warchild kunnen overmaken.