Partners van War Child

Het werk van War Child is mede mogelijk dankzij een groot aantal sponsors en donoren. Hieronder staan onze Partners.

Partners van War Child

Air Miles
Loyalty Management Netherlands faciliteert al jaren dat er Air Miles gedoneerd en gespaard kunnen worden voor War Child.

Allen & Overy
Internationaal advocatenkantoor, Allen & Overy, steunt War Child.

America Today Junior
America Today Junior is hoofdsponsor van de War Child Kidsclub. America Today Junior verkoopt kleding voor actieve jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. De collectie is zo gemaakt dat kinderen zonder problemen kunnen doen waar ze zin in hebben; lekker buiten spelen, racen van en naar school of chillen op de bank.

ASN Bank
ASN Bank zet zich in voor een eerlijke, duurzame wereld en daarmee ook voor de rechten van kinderen. Met de financiële bijdrage steunt ASN Bank het werk van War Child voor kinderen in Oost-Congo. ASN Bank is sinds 2011 hoofdsponsor van War Child.

Buy Aid
Buy Aid steunt projecten van War Child door 10% van hun verkopen te doneren.

Deloitte
Deloitte steunt War Child niet alleen met financiën maar ook met kennis & expertise.

Ellis Faas
Ellis Faas komt in actie voor War Child met de campagne Make Up Not War, om aandacht te vragen en fondsen te werven voor oorlogskinderen.

Gamestate
Gamestate is een game center waar jong en oud zich kan amuseren, gericht op ‘Family Entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden. Gamestate staat garant voor veel fun en spetterde prijzen. Bij Gamestate is iedere bezoeker een winnaar! Gamestate kwam in actie voor War Child tijdens ‘De Grote Ruil Actie voor War Child’.

IKEA Nederland BV
IKEA Nederland BV is trotse partner geworden van TeamUp, het gezamenlijke project van War Child, UNICEF & Save the Children.

Inner Wheel
Inner Wheel Nederland steunt TeamUp als lustrumproject en haalt via allerlei acties geld op.

Insights Benelux
Insights Benelux is al jaren Business Friend van War Child en biedt gesponsord aan alle medewerkers de Insights Discovery trainingen aan.

ITdonations
ITdonations haalt al vele jaren afgeschreven ICT apparatuur van bedrijven op, verwerkt dit en doneert vervolgens de restwaarde ervan aan War Child.

Limpens Elsloo
Limpens is een van War Child’s oudste partners. Ze steunen War Child al jaren met een structurele financiële bijdrage.

Merin
Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 200 eigen gebouwen in heel Nederland.

MINI Amsterdam
MINI Amsterdam sponsort War Child met 3 prachtige MINI’s waarmee de medewerkers van War Child door heel het land naar afspraken kunnen.

SWKGroep
De SWKGroep staat voor kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst. De SWKGroep is partner van de War Child Kidsclub.

Tintelingen
Al jaren kunnen medewerkers van klanten via Tintelingen hun eindejaarsgeschenk doneren aan War Child.

UPD
UPD levert aan de hand van filosofieën als Lean en Agile een effectieve bijdrage aan het realiseren van de ambities van War Child.

Voor een overzicht van alle sponsors van War Child kijk hier