War Child in de klas

Als leraar haal je War Child zo in je klas. Voer de schoolmusical op, behandel één van onze gratis lespakketten, organiseer een actie of nodig een gastspreker uit. Leuk, leerzaam en het kan allemaal!

Schoolmusical

War Child heeft twee schoolmusicals speciaal voor groep 7 en 8, bedacht door Marco Borsato en geproduceerd door Albert Verlinde. De schoolmusicals zijn ideaal om als eindmusical op te voeren, én het werk van War Child te steunen.

Na je aanmelding ontvang je een musicalpakket inclusief script, lerarenhandleiding, cd met liedjes en de musicalboekjes voor de leerlingen.

Meer over de musical
Meld je klas direct aan

Lespakketten

War Child heeft voor de bovenbouw van de basisschool gratis digitale lespakketten ontwikkeld over thema’s als kinderrechten, kindsoldaten en oorlogskinderen.

Bekijk de lespakketten, en download ze direct!

Kom in actie

Kom met je klas in actie voor oorlogskinderen. Organiseer een actiedag met de school. Een sponsorloop. Een kerstdiner. Een kunstveiling. Je kunt het zo gek niet bedenken. Alles kan en alles mag.

Doe inspiratie op
Meld je actie aan

War Child voorlichter in de klas

Organiseer een actie voor War Child, en vraag kosteloos een voorlichter aan die namens War Child in de klas komt vertellen over ons werk.

Vraag een voorlichter aan