Werkstuk

Hoe is het voor kinderen om in oorlog te leven? Wat doet War Child voor deze kinderen? Maak er een werkstuk over, en deel het met je klas. Vul hier het formulier in, download je gratis informatiepakket en ga aan de slag!

Oorlog en Vrede
In meer dan twintig landen in de wereld is er oorlog. Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen die een oorlog meemaken. Hoe is het om in oorlog op te groeien? En waarom is er oorlog? Download dit gratis pakket voor meer informatie over kinderen in oorlog, en vertel het aan je klasgenoten.

Kindsoldaten
Kindsoldaten zijn kinderen die moeten vechten, spullen dragen of spioneren voor soldaten. Maar hoe komt het eigenlijk dat kinderen soldaat worden? En wat wordt er gedaan om ze uit het leger te krijgen? En om te voorkomen dat er nog meer kinderen soldaat worden? Dit pakket legt uit hoe War Child kindsoldaten helpt.

Download nu

Wil je ook een informatiepakketje met onder andere een War Child poster thuis ontvangen, vul hieronder je adresgegevens in.

Disclaimer: 

War Child verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Dit is terug te lezen in het privacy statement. Zie www.warchild.nl/privacystatement voor de meeste recente versie. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.