Partner van War Child

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Toch kampen over de hele wereld miljoenen kinderen met de gevolgen van gewapend conflict. Bang. Boos. Opgejaagd. War Child helpt deze kinderen. Zodat ze zich veilig en met vertrouwen kunnen ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. En later een vreedzaam bestaan kunnen opbouwen. Zonder geweld.

The Power of Friendship

Vriendschap geeft zekerheid. Kracht. Voor oorlogskinderen zijn vrienden dan ook van groot belang. War Child biedt deze vriendschap. Door zoveel mogelijk mensen en middelen te activeren. Om deze kinderen scholing, veiligheid en psychosociale hulp te kunnen bieden. Daar hebben we de hulp van anderen hard bij nodig. Ook van bedrijven. Ook van jou.

Word Partner

Als Partner van War Child geef je oorlogskinderen direct uitzicht op een beter bestaan. Met jouw steun kunnen wij onze programma’s uitbreiden en meer kinderen helpen. Daar heeft ook jouw bedrijf voordeel bij. Een partnership komt van twee kanten, vindt War Child. Wij vullen een partnership dan ook graag, samen met jou, zo waardevol mogelijk in.  

Jouw bedrijf kan het bereik van War Child vergroten met een structurele financiële bijdrage. Maak uitbreiding van de projecten mogelijk, en geef nieuwe projecten een kans. Word Partner van War Child. 

Lees meer over het Partnership en de voordelen voor jouw bedrijf.

Word Business Friend

Onderdeel worden van het speciale War Child netwerk voor ondernemers? Word dan Business Friend! Met jouw vriendschap en steun kunnen we meer kinderen helpen de toekomst te verbeteren. Word onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Zo draag je niet alleen bij aan een beter bestaan voor oorlogskinderen, je toont ook je maatschappelijke betrokkenheid.

Meer weten over het War Child Business Friend programma.

Word Business Ambassador

Als Business Ambassador steun je War Child in raad en daad. Met jouw lidmaatschap ondersteun je persoonlijk honderden oorlogskinderen in hun strijd voor een beter bestaan. Maar ook jouw expertise en netwerk kan bijdragen aan het werk van War Child. Jouw ervaring in hoe zaken beter, efficiënter en duurzamer kunnen, daar wil War Child van leren.

Lees meer over het Business Ambassadors Network.

Kom in contact

Interesse in een oriënterend gesprek of meer informatie? Neem dan contact op met ons Partnerships-team of bel naar 020-422 7777.

Dit vertellen onze Partners en Business Friends over hun betrokkenheid bij War Child.