Schaatsen voor War Child

Schaats zoveel mogelijk rondjes

Op vrijdag 15 maart (de landelijke stakingsdag van het basisonderwijs) organiseert IJsbaan De Westfries de actie “Schaatsen voor War Child”, voor alle kinderen uit Hoorn en omgeving.
Van 12.00 tot 14.30 uur kunnen kinderen op de ijsbaan terecht om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen om geld in te zamelen voor hun leeftijdsgenootjes die uit een oorlog komen.
War Child helpt deze kinderen om hun leven weer op te bouwen en vertrouwen te krijgen in de toekomst. Jij kunt meehelpen door mee te schaatsen en zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. 
Doe jij met ons mee? Kom dan bij de ijsbaan je toegangsbewijs kopen: Westfries Parkweg 5, Hoorn. Toegang en deelname is slechts €2,00 en gaat rechtstreeks naar War Child.
Maak hieronder al je eigen actiepagina aan en deel die met al je vrienden en familie! Je kunt ook samen met je vriendjes of klas een actiepagina maken.
Wil je dit liever niet en ga je wel rondjes schaatsen en geld inzamelen? Maak dan jouw opgehaalde bedrag hieronder over op de 'algemene donatie' pagina met vermelding van jouw naam.

Hopelijk zien we jou 15 maart op de ijsbaan!

Actie status

0%
Ingezameld %
€ 0
Ingezameld €
€ 5.000
Streefbedrag €
Algemene donaties schaatsen voor War Child
IJsbaan de Westfries
› Lees verder Doneren