Zwem, fiets en ren op Ameland voor War Child

Zwem, fiets, ren tijdens XTERRA NETHERLANDS! Doe mee met de 18e editie van de crosstriatlon op Ameland, onderdeel van het wereldwijde XTERRA-circuit. Zwemmen in de vaak onstuimige Waddenzee, mountainbiken door bos, duinen en over het verraderlijke strand en een afsluitende crossloop met veel natuurlijke hindernissen. Deze uitdagende triatlon is voor iedereen: klein en groot. Jong en oud. Samen met een team of juist individueel. 

WANNEER: zaterdag 14 september en zondag 15 september 2019
WAAR: Ameland

Voor War Child

XTERRA NETHERLANDS gelooft in de kracht van kinderen en steunt daarom War Child. Zo krijgen kinderen de kans om hun ervaringen te verwerken. Op een veilige plek weer naar school te gaan en samen met hun gemeenschap een vreedzame toekomst op te bouwen.

Kom in actie

XTERRA daagt jou uit om gesponsord mee te doen. Voor War Child. Want met jouw sponsorgeld kan War Child nóg meer kinderen in oorlog helpen. En dat is hard nodig. Nog nooit groeiden zoveel kinderen op in conflictsituaties. Wereldwijd zijn dat er 1 op de 6. Dus begin vandaag nog. Meld je aan, maak een persoonlijke actiepagina aan en ontvang een uniek War Child T-Shirt!

Actie status

0%
Ingezameld %
€ 0
Ingezameld €
€ 10.000
Streefbedrag €